google-site-verification=XoQFkgtpf_zW_T1OTs_rvJaUlIyNe9zuoT2h52I8Q7s jordan schoenen kopen - Friends Of Dentistry Forums

Announcement

Collapse
No announcement yet.

jordan schoenen kopen

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • jordan schoenen kopen
  Het jordan schoenen kopen Jordan Brand werd voor het eerst geïntroduceerd tijdens het rookiejaar van Michael Jordan met de Chicago Bulls. Toen de ontwerpers Peter Moore en Tinker Hatfield de eerste set Air Jordans halverwege tot de late jaren 1980 maakten, werd het merk aanvankelijk gelabeld als Nike-producten.


  Het duurde jordan 1 og sail tot 1997 voordat Nike besloot om uit te breiden naar kleding, andere schoenen en accessoires. Jordan's dynamische bewegingen op het veld bracht Nike ertoe om het eigen merk van de basketballster naar voren te brengen, waaronder hem zijn eigen Jumpman-logo.


  Het jordan schoenen heren merk Jordan is geïnspireerd door de legendarische speler en is al 30 jaar het beste merk voor prestaties. Hoewel het merk een kenmerkend onderdeel is van de Nike Basketball-strategie, leidt het ook in categorieën van levensstijl tot training.

  MJ is sinds jordans heren wit 2003 met pensioen, maar blijft een integraal figuur in het ontwerp- en productieproces van de Jordan-lijn. Er zijn nu 31 kenmerkende Jordan-silhouetten en het merk Jordan blijft geworteld in cultuur in alle belangrijke sporten en entertainment.

  https://www.witroze.com/
Working...
X