google-site-verification=XoQFkgtpf_zW_T1OTs_rvJaUlIyNe9zuoT2h52I8Q7s nsdag aan de Houston Rockets zat P - Friends Of Dentistry Forums

Announcement

Collapse
No announcement yet.

nsdag aan de Houston Rockets zat P

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • nsdag aan de Houston Rockets zat P

  In de minuten na het verlies van 107-95 van afgelopen dinsdag aan de Houston Rockets zat Pascal Siakam op een klapstoel naast zijn kluisje en scrolde door zijn smartphone. Het afgedankte kaf van zijn enkelband lag vlak bij zijn voeten, net als de teal Nike KD10s die hij die avond droeg.
  Aan de andere kant van de kamer had Danny Green zijn Puma Uproars al verwijderd en zijn blote voeten in een bak met ijswater gedrenkt. Al het vermogen van de ster naar voren Kawhi Leonard's kluisje stond leeg, de bewoner was al uit zijn New Balance OMN1S gestapt en naar de douche.
  Geen enkele andere Noord-Amerikaanse pro Nike Air Force 1 Damen sport is net zo nauw verweven met de schoenenindustrie als de NBA, waar het proces van het selecteren van schoenen rekening houdt met comfort, prestaties en marketing. En de verschillende permutaties van de relaties tussen speler en schoenenbedrijf zijn te zien in de kleedkamer van Raptors.
  Waar Green een prominente speler is in de selectie NBA-spelers van Puma, vormt het New Balance-contract van Leonard de basis van de terugkeer van basketbal naar dat merk.
  Nike heeft de KD10's stopgezet; het bedrijf en de naamgenoot van de schoen, Kevin Durant, zijn dit seizoen doorgegaan naar KD11s. Maar Siakam geeft de voorkeur aan de KD10's, dus heeft hij verschillende paren opgeslagen en hoopt ze te laten overleven wat volgens de Raptors een lang Nike Air Max 270 Mujer postseizoen zal zijn. Zijn agent blijft hem aansporen om nieuwe schoenen te beluisteren, maar Adidas ZX Flux Mujer Siakam zal het niet eens overwegen tot de zomer.
  "Ik speelde vorig jaar met ze en ze voelden zich op mijn gemak", zei Siakam, die de wedstrijd van zondag tegen Miami ingaat met een gemiddelde van 16,4 punten en zeven rebounds per wedstrijd. "En dat is alles wat ik bedoel, zich prettig voelen in de schoen."
  Pro basketbal rivalen elite marathon running in zijn vermogen om nieuwe schoenen te presenteren aan een groot publiek, maar die blootstelling brengt risico's met zich mee. Waar Nike twee jaar lang virtuoze marathonloper Eliud Kipchoge gebruikte om hype te genereren voor zijn VaporFly-hardloopschoenen, moest het merk doorgaan om de gevolgen te beperken toen Nike Air Max 2017 Mujer de schoen van Duke University Zion Williamson vorige maand op nationale tv uiteen Nike Air Max 90 Mujer Rosa viel. De schoeiselstoring bracht het exacte model onder de aandacht van Nike basketbalschoen Nike Air Force 1 Mujer Williamson droeg - de Nike PG 2.5 PE - maar het leidde ook tot een verstuikte knie voor de eerstejaars eerstejaarsstudent, die onlangs een Instagramvideo van zichzelf plaatste met een Adidas trainingspak. Nike heeft in die tijd een verklaring afgelegd met de belofte 'het probleem te identificeren' en
  Puma stuurde bijvoorbeeld Green naar het NBA-all-starweekend in Charlotte met Uproars modelschoenen met lokale smaak - zwart, maar geaccentueerd met groenblauw, oranje en verschillende tinten ertussen om de teamkleuren van Charlotte's NBA-franchises te eren.
  Voor groen is comfort slechts één overweging bij het kiezen welke schoen te dragen. Hij co?rdineert Nike Air Max 97 Femme ook met Puma om zijn in-game schoenen te synchroniseren met nieuwe releases van nieuwe Nike Air Max Tn Mujer ontwerpen. Toen hij Nike droeg, zei Green dat hij per seizoen 10 tot 12 paar schoenen zou dragen. Adidas Superstar Mujer Maar met Puma draagt ??hij meer omdat zijn aanwezigheid op het veld een belangrijk onderdeel is van de basketbalmarketing van Puma.
Working...
X