google-site-verification=XoQFkgtpf_zW_T1OTs_rvJaUlIyNe9zuoT2h52I8Q7s nike air max 97 wit grijs - Friends Of Dentistry Forums

Announcement

Collapse
No announcement yet.

nike air max 97 wit grijs

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • nike air max 97 wit grijs  Om de 20ste verjaardag nike dames schoenen 2018 van de Air Max 97 te vieren, brengt Nike enkele van de meest geliefde colorways van dit populaire model terug. Ten eerste was het de originele Metallic Silver of Silver Bullet colorway, en de volgende is de Nike Air Max 97 Metallic Gold. Met een iconisch Nike-ontwerp dat geïnspireerd werd door de Japanse Bullet Train, heeft deze uitvoering ook een aanhoudende Metallic Gold-bovenkant, reflecterende lijnen die de schoen verdragen.

  Volgend in de voetsporen nike schoenen kopen van de recente heruitgave van de legendarische 'La Silver', is het goue tegenhangers binnenkort te volgen. Het vervangen van de gedempte grijstjes die op de OG worden gevonden met een headturning over de gouden behandeling, helpt deze release de reflecterende 3M accenten die over de zijkanten van het slanke bovenkant lopen, te beklemtonen door de ongelooflijke Bullet Train van Japan.

  Zo'n gewaagd, gewaagd nike schoenen heren sale ontwerp viel het oog op vele dapper fashionista, en waar beter voor een schoen, het is een spirituele woning dan een van de meest modebewuste steden ter wereld. Aangenomen door een oneindig aantal Italiaanse subculturen, werd het flamboyante ontwerp niet aangewezen aan slechts één stijl.

  Christian Tesser heeft gewerkt nike air max 97 wit grijs aan verschillende elementen: minder kleur, zichtbare technologie, metallic en reflecterende materialen, allemaal met een meer verfijnde stijl. De Japanese Bullet Train werd het voorbeeld om te volgen in het ontwerp van de schoen. De Air Max 97 was niet alleen de sleutel in de evolutie van de luchtunit, maar ook een sterke sociale repercussie.

  http://www.zwartstyle.com/
Working...
X